Koppar & Porslin

Här presenteras porslin från Burleigh, i klassiskt blått och vitt. Olsson & Jensen presenterar porslin som är grått med en reaktiv glasyr inuti som ger varje del i serien en unik yta med en skiftande färg. Båda unika och tilltalande men på olika sätt som gör det lätt att tycka om.

Affari - Hyde vattenglas L KLar
55 kr
Affari - Hyde vattenglas L KLar
Ett vattenglas på fot.
Burleigh - Blue Regal Breakfast Cup 425ml
429 kr
Burleigh - Blue Regal Breakfast Cup 425ml
Hand-dekorerad i en majestätisk design, ger den rika blå och vita paletten av denna Blue Regal Peacock Tea-cup en luft av förfining till din te ritual. Tea-cupens klassiska form och orientaliska fågelmotiv gör det till en idealisk present för teälskare och keramiksamlare. • Gjutna för hand från engelska keramiklera vid Middleport Pottery • Unikt inredda av skickliga hantverkare med Burleighs århun
Burleigh - Blue Regal Breakfast saucer
219 kr
Burleigh - Blue Regal Breakfast saucer
En modern påtaglig klassisk design, Blue Regal Peacock Breakfast Saucer är det perfekta tillskottet till din tebricka. Tillsammans med frukost koppen från samma serie, kommer de handpåförda påfågelmotiven att lägga en elegant toutch till din morgonritual.   • Gjutna för hand i engelsk keramiklera vid Middleport Pottery • Unikt inredd av skickliga hantverkare med Burleighs århundrades teknik för tr
Burleigh - Blue Regal Jam Pot/Covered Sugar 480 gr
669 kr
Burleigh - Blue Regal Jam Pot/Covered Sugar 480 gr
Burleighs berömda Regal Peacock-sortiment ger skönhet och förfining i köket. Den här vackra skålen med lock är perfekt för att lagra dina handgjorda konfekter och godis i stil med öronfångande orientaliska fågelmotiv. Gjutna för hand i engelsk keramiklera på Middleport Pottery Unikt gjorda av skickliga hantverkare med Burleighs äldre teknik för vävnadsöverföring från handgraverade kopparrullar    
Burleigh - Blue Regal Peacock Plate
269 kr
Burleigh - Blue Regal Peacock Plate
Utsökt i en tidlös Burleigh-design, är denna Blue Regal Peacock Plate det perfekta tillskottet till en eftermiddagstefest. De vackra handapplicerade motiven och den upphöjda skulpterade. • Gjuten för hand i engelsk keramiklera vid Middleport Pottery • Unikt gjord av skicklig hantverkare med Burleighs äldre teknik för tryckning av vävnadsöverföring från handgraverade kopparrullar • Mått: 28cm / 11
Burleigh - Blue Regal Peacock Teapot- 5 Cup
1 449 kr
Burleigh - Blue Regal Peacock Teapot- 5 Cup
Denna eleganta Blue Regal Peacock Teapot ger en prakt och förfining vid varje servering. Ge dina gäster ett kungligt välkomnande med deras favorittea hällt från denna vackra tekanna. Gjuten för hand i engelsk keramiklera på Middleport Pottery Unikt gjord av skicklig hantverkare med Burleighs äldre teknik för vävnadsöverföring från handgraverade kopparrullar.   Kapacitet: 5 koppar   Skötselråd för
Burleigh - Blue Regal Pudding / Soup Bowl
289 kr
Burleigh - Blue Regal Pudding / Soup Bowl
Dekorerad i Burleighs klassiska Regal Peacock-design, är denna puddingskål en elegant men ändå mångsidigt komplement till köket. Idealisk för att servera aptitretare, bordsrätter och desserter, denna skål ger en charmig vid  varje servering. • Gjuten för hand i engelsk keramiklera vid Middleport Pottery • Unikt utförd av skickliga hantverkare med Burleighs äldre teknik för tryckning av vävnadsöver
Burleigh - Natural White Blue No 1 480ml
419 kr
Burleigh - Natural White Blue No 1 480ml
En vacker porslinsskål med siffran 1 i blått utanpå.Ett Engelskt porslin som är unikt gjord med traditionell teknik som du inte hittar någon annanstans.Har tillverkats sedan 1889.  Kan köras i diskmaskin och mikrovågsugn.
Burleigh - Natural White Blue No 3 Pudding Basin 1.1 ltr
569 kr
Burleigh - Natural White Blue No 3 Pudding Basin 1.1 ltr
En vacker porslinsskål med siffran 3 i blått utanpå.Ett Engelskt porslin som är unikt gjord med traditionell teknik som du inte hittar någon annanstans.Har tillverkats sedan 1889. Kan köras i diskmaskin och mikrovågsugn.
Burleigh - Natural White Blue No 4 Pudding Basin 1,5 ltr
659 kr
Burleigh - Natural White Blue No 4 Pudding Basin 1,5 ltr
En vacker porslinsskål med siffran 4 i blått utanpå.Ett Engelskt porslin som är unikt gjord med traditionell teknik som du inte hittar någon annanstans.Har tillverkats sedan 1889. Kan köras i diskmaskin och mikrovågsugn.
Frejas Boning - Selter Glas
(50 kr) 30 kr
Frejas Boning - Selter Glas
Selterglas tillverkade i slipat glas från Frejas Boning, rymmer 0,5 liter. Finns bringare att köpa till i samma utförande.
IB Laursen - Vispskål liten
330 kr
IB Laursen - Vispskål liten
Vispskål från Ib Laursen i vit keramik med hällpip,finns i två olika storlekar, detta den mindre. Kan användas vid bakning eller då du behöver vispa eller röra i hop något.
IB Laursen - Vispskål Stor
595 kr
IB Laursen - Vispskål Stor
Vispskål i vit keramik med hällpip från Ib Laursen. Kan användas till att servera ur eller i köket då du bakar.
Olsson & Jensen - Kopp
55 kr
Olsson & Jensen - Kopp
Den grå krackelerade servisen från Olsson & Jensen, tillverkad i stengods med en reaktiv glasyr vilket ger varje del i serien en unik yta och skiftande färg. Varje skål, tallrik och mugg har sin exklusiva finish som ger karaktär för hantverket.
Olsson & Jensen - Middagstallrik
90 kr
Olsson & Jensen - Middagstallrik
Den grå krackelerade servisen  som  är tillverkad av Olsson & Jensen i stengods med en reaktiv glasyr som ger varje del i serien en unik yta och skiftande färg. Varje skål, tallrik och mugg har sin exklusiva finish som ger karaktär för hantverket.
Olsson & Jensen - Middagstallrik Större
179 kr
Olsson & Jensen - Middagstallrik Större
Den grå krackelerade servisen från Olsson & Jensen som är tillverkad i stengods med en reaktiv glasyr som ger varje del i serien en unik yta och skiftande färg. Varje skål, tallrik och mugg har sin exklusiva finish som ger karaktär för hantverket.
Olsson & Jensen - Salladsskål krackelerad
399 kr
Olsson & Jensen - Salladsskål krackelerad
Den grå krackelerade servisen från Olsson & Jensen är tillverkad i stengods med en reaktiv glasyr som ger varje del i serien en unik yta och skiftande färg. Varje skål, tallrik och mugg har sin exklusiva finish som ger karaktär för hantverket.
Olsson & Jensen - Skål
75 kr
Olsson & Jensen - Skål
En grå krackelerad skål från servisen Olsson & Jensen, är tillverkad av stengods med en reaktiv glasyr som ger varje del i serien en unik yta och skiftande färg. Varje skål, tallrik och mugg har sin exklusiva finish som ger en karaktär för hantverket. Skålen är en klar favorit i denna serien från Olsson & Jensen och köps då oftast tillsammans med koppen och den mindre tallriken.

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.