Köpvillkor

Köpvillkor för handel på lillaskolhuset.se
Hos oss handlar du snabbt och enkelt. Du får varorna skickade till dig från oss. Du kan välja att betala mot faktura, bankbetalning eller med kort. Om du valt faktura så skickas den till dig från Klarna. Du betalar först 14 dagar efter vi skickat dina varor eller enligt kampanjvillkor. Idag sker enbart leveranser inom Sverige.


Priser och betalning
Varje vara anges med pris inklusive moms. I kassan kan man se det totala priset inklusive

moms och ev. frakt och expeditionsavg. Fraktkostnaden och expeditionsavgiften är 125 kr och fraktfritt om man handlar för mer än 1500 kr. Notera dock att vissa varor som angivits för avhämtning kan levereras hem mot en fraktkostnad.Betalningsvillkor åtkoms via länk i Klarna Checkout i kassan. All betalning för privatkunder handhas av Klarna eller via Swish.

 

Ångerrätt
Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tar emot varan eller en väsentlig del av den.

 

När du utnyttjat din ångerrätt:

För att ångerrätten ska gälla är du skyldig till att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. Eventuell returfrakt bekostas av kunden.

 

Privat policy
När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja försäljningen gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

 

Leveranser
Leveranstiden anges i resp. varuvy. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara. Vår målsättning är att alltid skicka dina varor samma dag eller dagen efter du gjort din beställning. Postens hantering (normalt 1-2 dagar) tillkommer.

 

Ej uthämtade paket
Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 300:-

 

Returer
Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

 

När du utnyttjat din ångerrätt ska du,
- sända eller lämna tillbaka varan/varorna till oss på följande adress

Lilla Skolhuset 

Regnhult 8

343 74 Liatorp

 

Återbetalningsskyldighet:

I de fall du utnyttjat din ångerrätt, betalar vi tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaden när du sänder tillbaka varan. Vi betalar däremot alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.